Ася Шинкаренко з Дитячої анімаційної студії "Крок" перемогла у кінофестивалі "Чілдрен кінофест-2022"

12 червня завершився 9-й Чілдрен Кінофест.

9-й міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків Чілдрен Кінофест відбувся онлайн для більшої безпеки та доступності. Доступ до програми події був відкритий для глядачів і глядачок на території України та Польщі, яка прийняла найбільше тимчасово переміщених українців, а Конкурс дитячих фільмів могли переглянути охочі на території усього світу. Фестиваль зібрав понад 26 тисяч глядачів. Почесною амбасадоркою фестивалю у 2022 році стала акторка Ірма Вітовська.

У межах фестивалю вшосте відбувся Конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. Організатори отримали понад 100 заявок з усієї України, серед яких обрали 17 фіналістів. Переможців визначило професійне журі українських кінематографістів: режисерка і сценаристка фільму «Стоп-Земля» Катерина Горностай, режисер і сценарист фільму «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч, а також акторка театру і кіно («Погані дороги», «Клондайк») Оксана Черкашина. Нагородження відбулося на віртуальній церемонії закриття Чілдрен Кінофесту.

У номінації "Найкращий фільм у категорії 7—10 років" перемогла анімація «Напад хутряної риби» про двох совенят, яких неочікуваний друг урятував із біди. Цей мультфільм 9-річна режисерка з м. Вишневе Анастасія Шинкаренко зняла у нашій мультстудії "Крок". Ася отримала Диплом переможця, приз та нагороду 4 тисячі гривень.

Вітаємо та бажаємо творчих успіхів!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.