Екскурсія в телецентр

1 жовтня 2021 року діти з гуртка "Радіотелеведучий" (керівник Тетяна Сергійчук) побували на екскурсії у телецентрі «Олівець». 

Під час екскурсії гуртківці потрапили у комплекс, створений спеціально для зйомок телевізійних програм. Побували у студіях, зазирнули в центральну та ефірну апаратні. Побачили роботу за лаштунками телевізійного процесу, а також раритетні камери, які знімали перші передачі, та телевізори, які їх показували. А на знімальному майданчику - випробували себе в ролі ведучого.

"Побувала сьогодні в досить цікавому місці з сестрою - в "Олівці". Можу сказати, якщо вам цікаво побачити закулісся зйомок, і послухати про історію без зайвих заглиблень, то є сенс сходити сюди на екскурсію. А ще тут є дуже хороші локації для фото, цікава підбірка старого телевізійного обладнання, макетів декорацій та реквізиту, який колись використовували в програмах українського телебачення", - поділилася враженнями Марія Баскакова.

 "Було весело й цікаво. Мені дуже сподобалися старі експонати (переносили в попередню епоху). А також усілякі малюнки та моделі споруд телевізійного комплексу", - розказала Дарина Носкова.

Щиро дякую за можливість стати зіркою України, та відчути себе ведучою, чи коментатором на колишньому телебаченні. Мене дуже вразила особливість макіяжу перших ведучих, та розповідь про їх насправді важку роботу. Телевізор "К"упив, "В"ключив, "Н"е працює -49" надовго мені запам'ятається! Також цікаво було глянути, як робляться прямі ефіри для телебачення, а також обладнання, і важка праця людей, які працювали тоді і зараз над створенням програм. Дуже дякую!!! - захоплено поділилася Софія Карась.

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.