Хореографічний концерт «Танці-веснянці»

У теплій, родинній атмосфері відбувся хореографічний концерт «Танці-веснянці», з нагоди святкування Міжнародного дня танцю. Юні таланти, вихованці гуртків:

«Хореографічний колектив «Волошки»» (керівник гуртка Беспрозванна В.В), «Сучасна хореографія «Crystal Ballet»» (керівник гуртка Губарева М.О.) та «Медіа-журналістика» (керівник гуртка Пазюк М. І.) продемонстрували свою майстерність та артистизм, викликавши захоплення та сльози радості у присутніх, стали для глядачів провідниками в чарівний світ танцювальної весни. Навіть оголошення повітряної тривоги не зіпсувало нікому свято, дякуючи силам протиповітряної оборони та Збройним Силам України. Після відбою повітряної тривоги ми продовжили насолоджуватись мистецтвом танця!
Хореографічний концерт «Танці-веснянці» став яскравим прикладом того, що навіть у складні часи талант і наполеглива праця здатні підкорити серця глядачів, та відкрити шлях до здійснення мрій.
Дякуємо керівникам гуртків: Беспрозванній Вікторії Вікторівні, Губаревій Маргариті Олексіївні, Пазюку Миколі Івановичу за підготовку вихованців, організацію і проведення концерту на високому рівні.

 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.