Кінофестиваль "Fast Mouse" мультстудії "Крок"

В умовах карантину Дитяча мультстудія "Крок" не відстає від кінематографістів світу та провела свій дистанційний фестиваль!

Київський відкритий дитячий мультиплікаційний фестиваль "Fast Mouse" пройшов у грудні. Там було представлено 38 дитячих мультиплікаційних фільмів з різних студій, міст і країн. Це відбувалось у три етапи: покази у НВК, голосування у соцмережах, оцінювання робіт журі.

Юрій Іванов, керівник мульстудії "Крок", поділився враженнями: "Журі фестивалю з 14 країн світу (США, Канади, Індії, Кореї, Іспанії, Італії, Швеції, Латвії, Естонії, Греції, Грузії тощо) винесли свій вердикт: "Дитяча анімаційна студія "КРОК" завоювала чотири 1 місця в різних номінаціях! 1 місця отримали: Олена Українець - кращий мультиплікаційний фільм фестивалю ("Спритні зайці"), Святослав Каплун - кращий мальований мультфільм ("Акваріум"), Захар Земик - найкраща режисура (мультфільм "Подорож") та Ася Шинкаренко – краща робота наймолодшого режисера-мультиплікатора фестивалю («Перший день Курчати»)! Так тримати! Вітаємо переможців!"

НВК приєднується до привітань! Чекаємо нових цікавинок від "Кроку"!

 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.