У НВК були проведені виховні години та уроки мужності

У НВК були проведені виховні години та уроки мужності з метою виховання в учнів почуття патріотизму, гордості за людей своєї землі, які відстояли її незалежність і волю; навчитись сприймати уроки минулого серцем, щоб пам'ятати вічно, якою ціною здобувається перемога в цій війні.


24 лютого виповнюється 731 день від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.
Україна не раз піднімалась з колін. Побита і ціла, і в ранах, та нездолана для ворогів своїх. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів. Але, нажаль, боротьба за незалежність України продовжується і зараз. В нашій країні війна.
Мабуть, немає жодного хлопчика, який би не мріяв стати мужнім, хоробрим, надійним захисником своєї Вітчизни. Та щоб стати мужнім, надійним захисником Батьківщини, потрібно готуватися до цього з дитинства. Адже солдат має бути дужим, спритним, кмітливим та винахідливим. Саме з такою людиною могли познайомитися вихованці гуртка «Кікбоксинг». До них на заняття 23 лютого 2024 року завітав командир «Золотої роти Айдар» з позивним «Кобзар». Про Ігоря В’ячеславовича говорять: «Людина-легенда», «Легенда війни». Вихованці гуртка мали змогу поближче познайомитися з такою людиною, З перших вуст почути відповіді на свої не дитячі запитання… Сьогодні час народження легенд.
Війна мине, легенди – будуть жити!
Їх слава не погасне ні на мить!
Про них довіку будуть говорить!
Всі покоління будуть їх любити!
Війна мине, легенди – будуть жити!
Але життя продовжується. І окреслюючи перспективи майбутнього, ми повинні вдивлятись в минуле, черпати з нього той безцінний скарб, який не дасть загубити головне, розчинитися серед дрібних проблем.
І хоч зараз важко нам, не спокійно у нашому домі, але вже не раз доведено, що наша дружня сім’я – український народ, здолає всі перешкоди.
Сьогодні нам треба гартуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі. Не піддаватися провокаціям та чуткам, що розповсюджуються, із-за яких сіється злість, зневіра та брехня про нашу країну.
Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Слава Україні! Героям слава!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.