Виховні години на тему: «Булінг – це твої дії»

У гуртках НВК пройшли виховні години на тему: «Булінг – це твої дії», що дало можливість учням з’ясувати та визначити причини і наслідки різних видів насильства, сприяти формуванню у вихованців толерантності, почуття емпатії та взаємоповаги; формувати почуття нетерпимості до насильства щодо особистості, навчити дітей діяти у випадку загрози насильства.


Булінг – це не просто конфлікт між однолітками, це прояв психологічного чи фізичного насильства, що може «скалічити» людину на все життя та мати непоправні наслідки. Булінґ - це тривалий процес свідомого жорстокого ставлення, агресивної поведінки, щоб заподіяти шкоду, викликати страх, тривогу або ж створити негативне середовище для людини.
На заняттях вихованці ознайомилися із інформацією стосовно заборони всіх форм насильства та жорстокого поводження з дітьми, базовими визначеннями та поняттями, практичними порадами, розглянули ситуації, коли діти чи їх близькі зазнали насильство. А також ознайомилися з прийомами, як виховувати негативне ставлення до проявів насильства серед однолітків, вміння протистояти їм, як розвивати здатність розуміти та вміння прощати іншу людину, виховувати моральні якості та цінності, отримали рекомендації щодо запобігання та профілактики насильства та жорстокого поводження. Людина повинна прагнути до того, щоб змінити себе на краще, жити у світі з собою та світом. Як зробити наше життя кращим, добрішим? Протягом тисячоліть люди шукали відповіді на ці питання. А ми пропонуємо також і вам пошукати золоте правило життя без насилля! Кожна дитина має право жити вільно, у безпеці, відчуваючи тепло і любов!

bylling

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.