Міські змагання з судномодельного спорту

17-18 лютого на базі Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва з дотриманням безпекових вимог проводився І етап відкритих міських змагань з судномодельного спорту серед школярів та учнівської молоді у приміщенні.


Організатори змагань - Департамент освіти та науки виконавчий орган Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський Палац дітей та юнацтва, Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва, Центр технічної творчості "ЮНІСТЬ" м. Києва.
У змаганнях прийняли участь близько 40 вихованців позашкільних заходів. На змаганнях були представлені 70 найпростіших саморобних та радіокерованих спортивних моделей човнів.
Такі змагання проводяться з метою подальшого розвитку, удосконалення, популяризації та пропаганди науково-технічної творчості, зокрема судномодельного спорту, стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку особистості, зростання й удосконалення спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва, задоволення їхніх потреб у творчій самореалізації.
Змагання подарували усім учасникам яскраві емоції, досвід, зміцнення ділових і творчих контактів між учасниками. Все це допоможе кожному гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагати труднощі та перешкоди.
Вихованці гуртка «Судномоделювання» також стали активними учасниками І етапу змагань. У важкій боротьбі вони посіли призові місця.
Адміністрація закладу висловлює подяку керівнику гуртка Бугайову Віталію Миколайовичу за сумлінну працю та підготовку вихованців до змагань.
Вітаємо наших переможців!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.