Розважальний захід до Дня Святого Валентина «Скажи, хіба не фантастично?" 

«Скажи, хіба не фантастично?" 

10 лютого у Навчально-виховному комплексі допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва відбувся розважальний захід до Дня Святого Валентина 

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

«Кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе!». В цих словах була закладена суть концертної програми.

Вихованці нашого закладу показали свої кращі номери. В залі панувала сімейна атмосфера. 

Музичний супровід концертної програми повністю відповідав тематиці заходу. Всі глядачі та учасники заходу проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту та створеної організаторами святкової атмосфери!

День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

Дякуємо керівникам гуртків Ричик Є.М., Беспрозванній В.В., Губаревій М.О., Єрмаковій Т.А., Васьківській Г.В., Медвідь Є.В., Майстрюк С.В., Пазюк М.І., Бажовій О.В. за любов до дітей та до своєї роботи!

Вітаємо зі святом! Бажаємо Вам, дорогі українці, всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

 

 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.