Гурток «Душевна наука» (Психологія)

Створювати, розвивати й формувати емоційну особистість, навчатися протягом життя – це головні принципи, на яких базується робота гуртка «Душевна наука». Керівник гуртка Бажова Олена Валеріївна використовує в своїй роботі інтерактивні методи навчання, серед яких і метод психодрами.

Психологічний театр дає можливість змінити життєві сценарії. Під час кульмінації психодраматичної дії емоційний заряд групи досягає свого піку, і настає мить емоційної реакції, що сприяє інсайту - іншому баченню та осмисленню ситуації, необхідному для розв’язання внутрішніх і міжособистісних проблем. Він справляє терапевтичний ефект на учасників вистав, адже глядач може відпустити свої переживання, подивитися на них збоку. Переосмислити свою проблему, поведінку, посміятися над нею. Метафоричність театральної дії має магічний вплив на акторів та глядачів.

У гуртку широко застосовуються елементи психодрами, з метою актуалізації проблем вихованців та знаходження шляхів їх вирішення. Інтерактивні методи навчання сприяють особистісному розвитку учасників. Завдяки рефлексії, яка супроводжує театральну гру, її учасник отримує ефективні інструменти корекції власних поведінкових стереотипів. Це сприяє відновленню цілісної особистості, що може бути зруйнованою через психотравмуючі обставини життя, підвищує відповідальність за власні вчинки і спонукає контролювати свою поведінку. Демонструючи вистави, учні потрапляють у ситуацію успіху й публічного визнання, що підвищує їх самооцінку.

Запрошуємо всіх бажаючих до гуртка «Душевна наука»!

d y1d y2d y3d y4d y5d y6

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.