ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань серед учнівської молоді із судномодельного спорту

14 грудня на базі Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості м. Києва з дотриманням безпекових вимог проводився ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань серед учнівської молоді із судномодельного спорту (моделі довжиною до 600 мм).

Організатори заходу - Департамент освіти Київської обласної адміністрації та Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

У змаганнях прийняли участь вихованці Переяславського клубу юних моряків, Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості Яготинської міської ради, Вишнівського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» Вишневої міської ради, Васильківської міської станції юних техніків.

 З вітальним словом до учасників змагань звернулася завідувач відділом науково-технічної творчості  Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Людмила Дмитрівна Карлінська, яка подякувала всім спортсменам за збереження та розвиток традицій українського судномоделювання і побажала командам успіхів та перемоги у престижних змаганнях.

Такі змагання проводяться з метою подальшого розвитку, удосконалення, популяризації та пропаганди науково-технічної творчості, зокрема судномодельного спорту, стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку особистості, зростання й удосконалення спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва, задоволення їхніх потреб у творчій самореалізації.

Змагання подарували усім учасникам, незважаючи на похмурий день, яскраві емоції, досвід, що допоможе кожному гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагаючи труднощі та перешкоди.

Велика справа починається з маленької ідеї, підкорення вершини – з першого кроку. Тож бажаємо усім учасникам сили волі, натхнення, відваги та стійкості на найкрутіших життєвих стежинах!

sydno1sydno2sydno3sydno4sydno5sydno6sydno7

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.