День Збройних Сил України

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Сьогодні цей день набув особливого значення. Наші Герої захищають країну на передовій, охороняють її кордони, територіальну цілісність та незалежність.

Низько вклоняємося усім, хто боронить нашу землю, вшановуємо тих, хто віддав за Україну своє життя, дякуємо всім, хто наближає нашу Перемогу. День Збройних Сил України – символ єдності, мужності, незалежності українського народу в боротьбі за вільну та незалежну Україну.  У 2023 році на одну дату 06 грудня припадає два свята – День Збройних Сил України та День святого Миколая. І всім особливо хочеться, щоб в кожен дім та кожну родину завітало ДИВО – ПЕРЕМОГА і МИР.   Солом’янська районна у м. Києві державна адміністрація організувала виставку дитячих листівок, щоб особисто кожен вихованець міг привітати наших захисників! Діти підготували свої особливі подарунки для наших військовослужбовців!!! Найкращі листівки вихованців нашого закладу були передані на виставку. Також листівки вихованців прикрасили і хол нашого закладу.

 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.