Гурток Сучасної хореографії

Гурток Сучасної хореографії продовжує свою роботу! В нашому гуртку танцюють всі! Цікава, неординарна хореографія, перетинання танцювальних стилів, неймовірні емоції танцюристів - це все про наш гурток, в якому вчать говорити мовою тіла, висловлювати свої емоції за допомогою танців. 


Тут розвивають пластику, гнучкість, правильну поставу, витривалість, дисципліну, хороший музичний смак, що так знадобляться діткам у майбутньому.
Це чудовий варіант фізичного навантаження, що піде на користь усьому організму.
Крім того танці вчать взаємодії у колективі. Діти прислухаються один до одного, підтримують. Саме в гуртках зароджується справжня дружба. Танці сприяють соціальній адаптації в школі. Таким діткам легше встановлювати контакти з однолітками, вони можуть впевнено відстоювати свою точку зору. Танці для дітей-відмінний спосіб зняття емоційної напруги та стресу.
Сучасна хореографія для тих, хто закоханий у мистецтво танцю, яке гармонійно поєднує емоції, музику і драйв. Танець – це порив душі, що втілився в тілесному імпульсі.
Ми запрошуємо вас і ваших дітей у чарівний світ хореографії!

tan nvk1tan nvk2tan nvk3tan nvk4

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.