Майстер-клас у парку «Відрадний» Солом’янського району м.Києва.

27.05.2023  гуртки нашого закладу: «Майстерня Hand made» (керівник гуртка Артеменко О.В.), «Конструювання технічної іграшки» (керівник гуртка Чубар О.В.), «Магічні візерунки (образотворче мистецтво)» (керівник гуртка Петрик І.В.) прийняли участь у майстер-класі, який проводився у парку «Відрадний» Солом’янського району м.Києва.

Під час заходу мешканці столиці мали можливість ознайомитися з гуртками нашого закладу, заходами, які проводяться та творчістю вихованців.

Кожен бажаючий мав змогу особисто поспілкуватись з педагогами НВК та своїми руками, за невеликий час, створити креативні вироби, поробки.

Керівник гуртка Петрик І.В. («Магічні візерунки (образотворче мистецтво)»)) ознайомила з історією виникнення петриківського розпису та технікою створення малюнку.

Запрошуємо всіх батьків та дітей завітати до нашого НВК для набуття нових знань, умінь, розвитку своїх здібностей та проведення цікавого дозвілля.

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.