Гурток "Сокіл-Джура"

16.05.2023 року вихованці Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва вперше приймають участь у І (районному) етапі Всеукраїнській дитячо –юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), яка відбувається для середньої та для старшої вікової категорії. У запальній боротьбі за першість змагаються 13 команд.

Програма гри насичена та цікава, складається із різноманітних конкурсів: Конкурс «Впоряд» (конкурс строю та пісні), «Відун» (військово-патріотична вікторина), «Перетягування линви», «Ватра» (мистецька композиція), «Козацька смуга перешкод», «Рятівник» (змагання з надання першої долікарської допомоги з елементами рятувальних робіт). 

Такі виховні заходи сприяють поширенню національно-культурних традицій українського народу серед молоді, виховують патріотизм, зацікавленість культурою, історією, традиціями рідного народу, пошану до мови та творчої спадщини українців.

Гра подарувала усім учасникам, незважаючи на похмурий день, яскраві емоції, досвід, що допоможе кожному гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагаючи труднощі та перешкоди.

Велика справа починається з маленької ідеї, підкорення вершини – з першого кроку. Тож бажаємо усім учасникам сили волі, натхнення, відваги та стійкості на найкрутіших життєвих стежинах!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.