Душевна наука

Вихованці психологічного гуртка «Душевна наука» на тренінгу присвяченому Всеукраїнському Дню психолога дізналися про історію психології, як науки та усвідомили важливість цієї складної професії для суспільства.

23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі — українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем ​​в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.

  День психолога — свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі. При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, при особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

 

Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах, відкривають і показують їм ті ресурси, які ще є в запасі. 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.