Гурток «Душевна наука

На занятті вихованці гуртка «Душевна наука»  ознайомились та виконали нові вправи  Тараріної О. «Архетипова тварина», «Тотемний прабатько». Глинотерапія та тестопластика - напрямки арт-терапії, які передбачають використання тіста, глини, пластиліну та подібних матеріалів.

Ці напрями мають особливий потенціал для розвитку емоційного інтелекту, формування нових почуттів та відпускання старих, усвідомлення емоційних станів, що мають ресурсний потенціал.  Здатність глини викликати при роботі з нею певні сенсорні відчуття часто служить для людей місточком між відчуттями та почуттями. Діти, які розсерджені, під час роботи з глиною можуть у різний спосіб дати вихід своєму роздратуванню. Ті особи, які відчувають почуття невпевненості та страху можуть набути відчуття контролю та володіння собою. Діти, які відчувають необхідність у поліпшенні самооцінки, набувають незвичайного відчуття "Я" в процесі використання глини.

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.