Тренінг "Безпека у Інтернеті".

У сучасному суспільстві подорожі в просторі Інтернету стали невід’ємною частиною життя людини. Інтернет допомагає нам в навчанні, в спілкуванні з однолітками.

За допомогою Інтернету ми можемо творити та співпрацювати. При цьому подорожі в Інтернеті можуть приховувати в собі багато небезпек. Кожен з нас здогадується, які небезпеки та ризики містить Інтернет.  На тренінгу «Правила безпеки в Інтернеті для дітей» вихованці гуртка «Душевна наука»  ознайомились, пригадали та дослідили позитивні та негативні наслідки роботи та спілкування у мережах  Інтернету. За допомогою вправ: «Розкажи про себе», «Асоціації», «Корова» діти дослідили, що інформація від співрозмовників у мережі не завжди може бути правдива і може бути фейком. Також на тренінгу були розглянуті правила щодо безпеки надання приватної інформації, електронної пошти та інтернет-етики для дітей та підлітків. 

img 20230212 114501

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.