«Журналістика і спорт». 22 січня 2020 року вихованці гуртка «Радіотелеведучий» побували на майстер-класі легендарного українського журналіста Валентина Щербачова

Український спортивний журналіст, засновник Національного Реєстру Рекордів України, голова Клубу незвичайних рекордсменів, засновник «Всесвітньої української спортивної агенції» (англ. Worldwide Ukrainian Sports Agency).

Член Національної спілки журналістів України (1973) і Асоціації спортивних журналістів України. Очолював попередницю АСЖУ — Федерацію спортивних журналістів України (1992—1999).

І це лише коротка довідка про видатного українця Валентина Щербачова, в доробку якого за майже п’ятдесят років професійної діяльності, також і серйозні документальні фільми, зняті в експедиціях в Гімалаях, в Антарктиді та багатьох інших визначних місцях нашої планети.

За багато років команда українських експедицій на чолі з Валентином Щербачовим започаткувала традицію грати у футбол у найвищих точках світу, а також проводити змагання з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Легендарний журналіст дав поради на майбутнє і нашим вихованцям, які вже зараз бачать себе у цій цікавій професії.

Тетяна Сергійчук, керівник гуртка «Радіотелеведучий»

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.