«Юні картингісти» знову отримали перше місце у Чемпіонаті

Команда гуртка «Юний картингіст» (керівник Василь Ремизовський) додала до своєї колекції досягнень ще один кубок.

10 грудня відбувся І етап відкритого Чемпіонату Голосіївського району м. Києва з картингу, де наша команда посіла І місце.

На перегонах та нагородженні була присутня невелика «група підтримки» з НВК – методист Ірина Шеремет, заступник директора Валентина Копієвська та керівник фотогуртка Олександр Доманський, який зробив фотозвіт. Розповідає Ірина Шеремет: «Ми були вражені атмосферою на чемпіонаті – було дуже драйвово і захоплююче. Видно, що діти в захваті від того, що роблять, вони живуть картингом. Вони були такі щасливі підтвердити своє звання найкращих».

Команда НВК – молодша група: Іван Пешко, Захар Солодунов, Ярослав Брагіда, Олександр Іващенко; середня група – Богдан Підгурський, Валентин Пешко, Ростислав Хоменко, Денис Підгурський, Володимир Пешко, Віктор Пешко, Вадим Ель Базаль, Кирило Голубев; старша група – Кирило Дємков, Андрій Штанько, Роман Терещенко, Владислав Мовчан; група Дорослі – Данило Степаненко.

Вітаємо переможців!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.