Винахідники з гуртків радіоелектронного конструювання проявили свої таланти у двох конкурсах

Протягом останніх двох тижнів діти з гуртків радіоелектронного конструювання (керівники Людмила Романенко та Тетяна Маковська) взяли участь одразу у двох конкурсах та в обох зайняли призові місця!

 Міський конкурс учнівської молоді «Інженерінг-фест 2019» відбувся 30 листопада. Команда НВК посіла третє місце у старшій віковій групі. Також судді виділили роботу Назара Малюка за оригінальність конструкції, він теж отримав Диплом за третє місце.

Міський конкурс радіоелектронного конструювання на базі ЦТНТТМ «Сфера» пройшов 14-15 грудня. Учасниця Єлизавета Дериглазова зі своєю конструкцією зайняла ІІ місце, отримала грамоту, медаль та приз – вимірювальний прилад.

«Конкурси проходили в дуже теплій, дружній атмосфері, - коментує керівник гуртка Людмила Романенко. – Суддівська команда дуже професійна. Обов’язково візьмемо участь ще».

«Перший конкурс був більше на тему фізики, механіки, - розповідає керівник гуртка Тетяна Маковська. – Треба було проявити інженерну думку, самостійно розробити та скласти конструкцію за відведений час. Другий конкурс більше відносився до радіоелектроніки. Дітям було неймовірно цікаво. Добре, що проводяться такі конкурси, де вони можуть проявити себе, виявити, на що здатні. Нам дуже приємно бачити успіхи своїх вихованців».

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.