Мультфільми дитячої анімаційної студії «КРОК» продовжують збирати нагороди по всьому світу

З 1 по 10 вересня 2019 року у місті Зейст, Нідерланди проходив кінофестиваль UNION INTERNATIONALE DU CINEMA CONCOURS MONDIAL, де анімаційний фільм «ROW» (автор - Клим Климчук) отримав один з головних призів кінофестивалю - Почесний Диплом.

Мультиплікаційний фільм «Волонтери» (автори - Мирослава Іванова, Марія Ошмяга, Олена Українець та група дітей студії «КРОК») пройшов у фінал цього великого кінофоруму.

У жовтні гуртківці привезли Дипломи та призи з кінофестивалю XIII INTERNATIONAL YOUTH MOVIE FESTIVAL “TBILISI SUNRISE”, який проходив у місті Тбілісі, Грузія з 16 по 20 жовтня.

Журі відзначило нагородами анімаційні фільми «14», «Марс, Місяць, Марс…» (автор - Назар Голомутько) та «Мистецтво або гроші» (автор - Святослав Каплун). Святослав Каплун також отримав Диплом та приз за активну творчу роботу на кінофестивалі.

Зараз мультфільми студії «КРОК» «Снайпер» та «Волонтери» пройшли відбірковий конкурс і будуть представлені на Міжнародному кінофестивалі «INTERNATIONAL FILM FESTIVAL - ESTONIA 2019», що відбудеться з 20 по 25 листопада у Таллінні, Естонія.

 

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.