Гуртківці НВК на Всеукраїнській виставці-конкурсі "Знай і люби свій край"

У серпні 2020 року було проведено фінальний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Цьогоріч виставка-конкурс проходила дистанційно. Учасники зареєстрували свої експонати за відповідним посиланням, що дало змогу членам журі без зайвих труднощів переглянути творчі роботи та оцінити їх. Діти змагалися у двох номінаціях - «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво».

При оцінюванні конкурсних робіт журі враховували такі критерії: повнота розкриття теми, цілісність художнього враження, оригінальність твору, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем тощо), чистота виконання, охайність роботи, дотримання вимог положення.

Від НВК участь у виставці брали діти з гуртка "Сувенірний" Катерина Чершнева (панно "Писанки"), Марія Сахацька ("Великодній заєць" та "Писанка"), Валентина Скоморохова ("Привіт весна") під керівництвом Даніели Маркуш-Дядюші.

Також дівчата з гуртка "Конструювання та моделювання одягу" (керівник Марія Тихоненко) надали чудові вишивки. Вишита картина Анни Левинської "Маки польові", вишита серветка Валерії Петриченко "Весняні ластівки" та "Великодній рушник" Марії-Магдалени Самочерних були нагороджені журі Дипломами ІІІ ступеню.

Бажаємо натхнення та нових успіхів!

Маки польові
Маки польові
Ластівки
Ластівки
Великодній рушник
Великодній рушник

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.