Нові успіхи відеороботи про сортування сміття

15-17 травня відбувся вісімнадцятий Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» , організований Інформаційно-творчим агентством «Юн-Прес» Київського палацу дітей та юнацтва. Тему цьогорічного фестивалю «2020: моя країна в смартфоні» обрали діти ще минулого року, і вона виявилась вкрай актуальною.
 
Фестиваль цього року відбувся у онлайн-форматі. На захід віртуально завітали понад 800 учасників з 16 регіонів України та 7 країн світу: Франції, Білорусі, Польщі, Чехії, Нідерландів, Узбекистану, Молдови, які змагалися за першість у 10 номінаціях.
 
Софія Карась з гуртка «Радіотелеведучий» (керівник Тетяна Сергійчук) взяла участь у цьому фестивалі із відеороботою про сортування сміття, якою ми вже ділились із вами. Вік учасників стартував від 11 років, але Софія, якій лише 7, представила свою роботу та отримала спецпремію у відповідній номінації!
 
Вітаємо Софію та бажаємо подальших перемог!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.