Діти з гуртків "Волошки" та "Радіоелектронне конструювання" взяли участь у конкурсах дистанційно

Незважаючи на карантин, деякі дитячі конкурси продовжують відбуватись у дистанційному режимі. А наші гуртківці продовжують займати призові місця!

 У Кам’янці-Подільському традиційно проводиться Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радея-Dance». За шість років цей захід прийняв понад 220 колективів із 20 областей України. Цього року він відбувся у форматі онлайн. Танцювальний колектив гуртка «Волошки» (керівник Вікторія Беспрозванна) посів ІІ місце в номінації Народна хореографія.

15 квітня 2020 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся фестиваль шкільних стартапів «Class ідея»-2020. Стартапи, що були представлені – це абсолютно нові проекти, розроблені учнями з 1 по 11 клас або педагогами. Вадим Трофименко з гуртка «Радіоелектронне конструювання» (керівник Людмила Романенко) брав участь у фестивалі з проектом, пов’язаним з безпекою пішоходів на дорозі.

Бажаємо дітям та викладачам натхнення та нових перемог!

Наші контакти

м. Київ, Генерала Генадія Воробйова (вул. Курська) 15А

тел. +38 (044) 242-62-20

тел. +38 (063) 693-27-65

Наше покликання

Ми прагнемо відкрити світ творчості в кожній дитині, допомогти кожному знайти себе та розвивати свої унікальні здібності та приховані таланти. Ласкаво просимо до гуртків НВК.

© 2024 Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва. Всі права захищені.

Please publish modules in offcanvas position.

Реєстрація на гурток
1000 characters left
* Заповнюючи та надсилаючи заявку на реєстрацію ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.